Slipset – en workshop af Malene Hartmann

By Malene Hartmann, 21. juni 2023

Art week juni 2023, Ørestadens Plejecenter

SLIPSET er en workshop for beboerne på Ørestadens Plejecenter af billedkunstner Malene Hartmann. Alle interesserede er velkomne til at deltage.
Byplanen for Ørestaden kaldes også Slipset fordi bydelen ligger som en lang, smal kile mellem den gamle bebyggelse på Amager og Amager Fælled. Herude er der lange kig, åben himmel og en vid horisont som kontrast til den megen ny bebyggelse.
I billedkunstner Malene Hartmanns verden er der fyldt med striber hvor figurationer opstår i forskydningerne, som landskaber af nærvær og fravær. Med udgangspunkt i kunstnerens arbejdsmetode skal deltagerne på workshoppen male brudstykker af en synsrand. Billederne sammensættes til et langt billede, der er i dialog med bydelens på en gang vide og tæt bebyggede kontur. Lidt lige som den også opleves når man hastigt bevæger sig på metroens højbane til Vestamager.
”Slipset” bliver et stedsspecifikt værk hvor striber af farver og linjer slippes fri!