SHIBBOLETH 72 “BOUND TO FAIL – a selection of artist’s books”, Claus Carstensen Studio, 1.10 – 31.10.2014

By Malene Hartmann, 10. december 2014

Artist’s books by: Affex Ventura, Morten Alsinger, Jon Andersen, Noël Arnaud, Atelier Pica Pica, Gitte Bach, Zven Balslev, Malene Bang, Søren Behncke, Rikke Benborg, Anne Behrndt, Jeremy Blake, Kaspar Bonnén, Anders Bonnesen, Christian Bretton-Meyer, Stig Brøgger, Dorte Buchwald, Bill Burns, Werner Büttner, Claus Carstensen, Exene Cervenka, Larry Clark, Dan Colen, Meg Cranston, Henning Christiansen, Ursula Reuter Christiansen, Ichiba Daisuke, Jeremy Deller, Destroy All Monsters, Marcel Duchamp, Rasmus Eckardt, Gardar Eide Einarsson, Jesper Fabricius, Martin Falle, Hans-Peter Feldmann, Isa Genzken, Poul Gernes, Jochen Gerz, Rainald Goetz, Nan Goldin, Leon Golub, Dan Graham, David Griggs, Erik Hagens, Christina Hamre, Frank Sebastian Hansen, Malene Hartmann, Henrik Have, Axel Heil, Henriette Heise, Keld Helmer-Petersen, Ulrik Heltoft, Pernille Kløvedal Helweg, Georg Herold, Emil Westman Hertz, Dick Higgins, Kristofer Hultenberg, Per Højholt, Søren Jensen, Asger Jorn, Kirsten Justesen et al., Bertil Skov Jørgensen, Elsebeth Jørgensen, Åse Eg Jørgensen, Alan Kane, Mike Kelley, Martin Kippenberger, Per Kirkeby, Jutta Koether, Harmony Korine, Thomas Kvam, John Kørner, Jeppe Lange, Kristian Dahlgård Larsen, Lærke Lauta, Ari Marcopoulos, Paul McCarthy, Albert Mertz, Mario Merz, Annette Messager, Jørgen Michaelsen, John Miller, Olivier Mosset, Matt Mullican, Museum of Ordure, Bruce Nauman, Kehnet Nielsen, Lone Munksgaard Nielsen, Michael Norre, Bjørn Nørgaard, Knud Odde, Albert Oehlen, Yoko Ono, Dennis Oppenheim, Anne Skole Overgaard, Lene Adler Petersen, Søren Petersen, Pist Protta, Anne and Patrick Poirier, Richard Prince, Tal R, Steen Møller Rasmussen, Rasm us Rosengaard, Dieter Roth, Stefan Rotvit, Edward Ruscha, Rene Schmidt, Selvsving, Jim Shaw, David Shrigley, Dash Snow, Eve Sonneman, Hartmut Stockter, Jasper Sebastian Stürup, Ta’ box, Evren Tekinoktay, Jacob Tellufsen, Deanna Templeton, Sofie Thorsen, Wolfgang Tillmans, Oscar Tuazon, Christian Vind, Anna Fro Vodder, Lawrence Weiner, Mason Williams, Mette Winckelmann, Richard Winther, Ebbe Stub Wittrup and Kathrine Ærtebjerg

by appointment only – mail: clauscarstensen@pc.dk or cell: +45 22 72 30 92claus.car