Beers 5, Huset for kunst og design, 29.januar – 24.februar 2016

By Malene Hartmann, 30. januar 2016

“En kunstudstilling rykker på kro – en værtshusudstilling rykker på museum.

“BEERS 5 – 100 kvinder på Kro” er blevet til i 100-året for kvindernes valgret. Fire gange tidligere er der afholdt ”BEERS”-udstillinger på Byens Kro, med værker der forholder sig til temaet BEERS – i fri fortolkning. Denne gang er billeder og andre underfundig kunstgreb ophængt på Huset for Kunst og Designs hvide vægge og det er første gang at BEERS er på vandring og vises udenfor kroens uformelle, men meget kritiske udstillingsrum. Denne udstilling repræsenterer et øjebliksbillede af samtidskunstscenen, som kun sjældent artikuleres så tydeligt som her. Kunstnere på tværs af generationer og genrer har sagt ja til invitationen, og er med til at skabe den til dato bedste BEERS-udstilling.”
-Melou Vanggaard, arrangør af Beers-udstillingerne

De deltagende kunstnere er:
Melou Vanggaard, Anika Lori, Sussanne Helweg, Line Lee Sky Karlström, Wendy Plovmand, Claudia Munksgaard-Palmqvist, Pernille Kløverdal Helweg, Hanne Lange Houlberg, Anna Fro Vodder, Sophie Hjerl, Matilde Duus, Mette Kit Jensen, Gitte Bach, Signe Boe, Linda Bjørnskov, Sian Kristoffersen, Maya Peitersen, Lotte Tauber Lassen, Rikke Benborg, Julie Bitsch, Anna Kristine Holmberg, Rose Eken, Kit Kjærbye, Nanna Gro Henningsen, Sophie Dupont, Nanna Lysholt Hansen, Sophia M. Seitz-Rasmussen, Astrid Marie Christiansen, Natalie Mégard, Hannah Heilmann, Toni Larsen, Lisa Strömbeck, Malene Hartmann, Johanne Dybdal Sigvardsen, Anne Marie Ploug, Maria Wæhrens, Nina Wengel, Nina Maria Kleinvan, Mette Høyen Andersen, Ida Retz Wessberg, Amalie Gabel, Tyra Tingleff, Christina Hamre, Birgitte Støvring, Josephine Winther, Anne Haaning, Malene Landgreen, Sofie Hertz, Karoline H Larsen, Jeanette Land Schou, Yvette Brackman, Ulla Hvejsel, Maiken Bent, Ester Fleckner, June Pethrith Lisborg, Trine Boesen, Fie Norsker, Tina Maria Nielsen, Bank & Rau, Åse Eg, Majken Schulz, Camilla Reyman, Annarosa Krøyer Holm, Berit Heggenhougen-Jensen, Camilla Thorup, Anna Bak, Martha Kramær, Jeanette Hillig, Hjördis Haack, Ina.Rosing, Sonja Strange, Malene Bach, Eva Louise Buus, Christine Clemmesen, Jette Ellgaard, Marie Melchiorsen, Cathrine Raben Davidsen, Mie Mørkeberg, Suzette Gemzøe, Amalie Smith, Lea Porsager, Delphine Bechard, Isabel Berglund, Hesselholdt & Mejlvang, Vibe Bredahl, Anu Ramdas, Arendse Krabbe, Mette Clausen, Camilla Nørgård, Anne Torpe, Agnete Bertram, Lone Høyer Hansen, Marie Rømer Westh, Tine Maria Koefoed, Emilie Kjær, Maria Finn, Ellinor Forsberg, Trine Mee Sook Gleerup, Kirstine Aarkrog, Anita Viola, Louise Rosendal, Kristine Elisabeth Steinbock, Malene Bang og Andrea Creutz.


Huset for kunst og design

Nørrebrogade 1
Holstebro

Fredag kl. 12-16
Lørdag og søndag kl. 11-17