SHIBBOLET 70, Claus Carstensen Studio, København, 16.juni – 29.juni 2014

By Malene Hartmann, 10. december 2014

A6 LIBRARY – A SELECTION OF A6 BOOKLETS

Booklets by/on: David Jens Adler, Søren Andreasen, Per Arnoldi, Mats B., Zven Balslev, Lone Bank, Ed Berrigan, Jens Birkemose, Jonathan Blumenkind, Karen Bollerup, Christian Boltanski, Stephen Bram, Per Aage Brandt, Vibe Bredahl, Henrik Broch-Lips, Gitte Broeng, Thomas Bruun, Stig Brøgger, Lars Buchardt, Ruth Campau, Mikkel Carl, Peter Carlsen, G.K. Chesterton, Torben Christensen, Jesper Christiansen, Magnus Frederik Clausen, Laura Cottingham, Sven Dalsgaard, Rasmus Eckardt, Rose Eken, Jesper Elg, Jesper Fabricius, Hans-Peter Feldmann, Forlaget *, FOS, Esben Nordahn Frederiksen, Poul Gernes, Nils Erik Gjerdevik, Morten Goll, Felix Gonzalez-Torres, Lars Grenaae, Simon Grimm, Lone Høyer Hansen, Thorgej Steen Hansen, Malene Hartmann, Emma Hedditch, Hein Heinsen, Henriette Heis e, Ide Hejlskov, Richard Hell, Colleen L. Hennesey, Hesselholdt & Mejlvang, Thyra Hilden, Karin Hindsbo, Susan Hinnum, Ellen Hyldemose, Frans Jacobi, Jakob Jakobsen, Henrik Plenge Jakobsen, Merete Jankowski, Sam Jedig, Sophus Ejler Jepsen, Gitte Johannsen, Jesper Just, Claus Handgaard Jørgensen, Sophia Kalkau, Hubert Kiecol, Per Kirkeby, Martin Kippenberger, Alexander Kojève, Ole Krabbe-Poulsen, Hubert Kretschmer, Karoline H. Larsen, Gerd Laugesen, Christian Lemmerz, Daniël Libens, Thomas Bøving Lunden, Thomas Lagermand Lundme, Serge Lupas, Christina Malbek, Dan Marmorstein, Søren Martinsen, Susanne Mertz, Daniel Milan, Lasse Krog Møller, Michael Mørk, Møstings Hus, Marianne Nanne-Bråhammer, Tone O. Nielsen, Michael Norre, Jakob Nørregaard, Jeni Olin, Birgitte Prins, Anne Marie Ploug, Tal R, Christian Ramsø, Steen Rasmussen, Steen Møller Rasmussen, Kirstine Roepstorff, Tanja Rau, L.M. Salling, Adam Saks, Christian Schmidt-Rasmussen, Jacob F. Schokking, Marika Seidler, Selvsving, Cedar Sigo, Christian Skeel, Morten Skriver, Peter Sommerlund, Vagn Steen, Erik Steffensen, Annika Ström, Jasper Sebastian Stürup, Morten Søkilde, Morten Søndergaard, Jonas Hvid Søndergaard, Niels Krogh Søndergaard, Svend-Allan Sørensen, Melou Vanggaard, Mette Vangsgaard, Gitte Villesen, Christian Vind, Anna Fro Vodder, Værkstedet Værst, We Are Popular, Margit Warburg, Mette Winckelmann, Ebbe Stub Wittrup, Christopher Wool, Måns Wrange, www.helte.net and Zoo

by appointment only  –  mail:claus.carstensen@pc.dk or cell: +45 22 72 30 92