Open studios

By Malene Hartmann, 26. November 2020

På Fabrikken for Kunst og Design


I samarbejde med kunstnere og designere på FABRIKKEN byder vi indenfor til en serie af Open Studios, hvor du kan få et unikt blik ind i kunstens maskinrum.

Mød nogle af Danmarks fremtrædende samtidskunstnere og designere, som vil fortælle om deres kunstneriske proces og værker. Efter besøg hos hver enkelt, byder FABRIKKEN for Kunst og Design på et glas vin, hvor det vil være muligt at stille flere spørgsmål.

Program


CLAUS EGEMOSE

Kunstner Claus Egemose er autodidakt billedkunstner og var i 80’erne medstifter af Galleri KONGO, der havde en vigtig position i det Københavnske alternative undergrundsmiljø. Han har deltaget på museumsudstillinger i Danmark, Finland, Holland og Island og har, sideløbende med egne udsmykninger og udstillinger, kunstnerduoen ’Allan Gabi’ sammen med kunstnerkollega Michael Mørk. Claus Egemoses værker udforsker ofte rumlighed og udviser fordybelse i maleriets, og materialets flade, ligesom Egemoses arbejde viser en tydelig følsomhed overfor farvens potentiale.

www.clausegemose.dk


MALENE HARTMANN

Malene Hartmann er uddannet billedkunstner (2000) og cand.phil (2002) fra Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun arbejder med maleri, collage, tegning og grafik.
I sin kunstneriske praksis er hun optaget af begreberne nærvær/ fravær og rumdannelse/ rumopløsning. Hun er optaget af følelsen af at være tilstedeværende og fraværende på én og samme tid, af vekslen mellem fylde og tomhed, figuration og non-figuration.
Motivisk anvender hun landskabet, menneskekroppen, bygningen og farve fladen som rumskabende elementer, der forskyder sig ind i hinanden på forskellig vis. Sammenhængende brudstykker, der vidner om at noget har været og noget er ved at opstå. Om savn og forventning.

www.malenehartmann.dk


BIRGITTE THAULOW

www.birgittethaulow.dkDet koster 30 kr. at deltage, og billetter kan købes via Billetto. Der meget begrænsede pladser til arrangementet. Vi beder derfor om, at du køber din billet i forsalg.
https://www.ffkd.dk/event/open-studio-13/

OBS: Vi følger alle Corona restriktioner. Og sørger for masser af håndsprit og beder alle deltagere om at bære mundbind under atelierbesøgene. Vi opdatere naturligvis løbende i forhold til myndighedernes anbefalinger.