“Nyt kapitel, Nytt Kapitel, Nytt kapittel”, Svends Bibliotek, Museumsbygningen, 1.-22.december 2016

By Malene Hartmann, 29. november 2016

Deltagende kunstnere:
Alba Enström (S), Alexandra Kucharska (S), Amanda Cardell (S), Anna Fro Vodder (DK), Anna Sandell (S), Anne Marie Ploug (DK), Anne Sofie Meldgaard (DK), Anne Sophie Stærk (DK), Annika Olsson Pérez (S), Barbro Hemer (S), Bent Hedeby Sørensen (S), Birna Kleivan (DK), Bjarne Agerbo (DK), Bjørn Bjarre (N), Carina Zunino (DK), Carsten von Würden (DK), Christine Hamre (DK), Christina Åbrink (S), Claus Egemose (DK), Ellen Marie Blakstad Paus (N), Ellen Solberg (N), Eric Matteoni (S), Eva-Mia Sjölin (S), Frode Gundorf Nielsen (DK), Gay Christensen (DK), Gitte Bach (DK), Göran Pettersson (S), Hanne Ekkeren (N), Heidi Rognskog (N), Helena Fernandez- Cavada (S), Helene Toresdotter (S), Hjördis Haack (DK), Inger Johanne Brautaset (N), Ingun Bøhn (N), Ingwill Gjelsvik (N), Jakob Borges (DK), Jan Freuchen (N), Janne Aass (N), Jesper Fabricius (DK), Jesper Palm (DK), Jim Axén (S), Johanne Dybdal Sigvardsen (DK), Jonas Larsen (S), Jørgen Carlo (DK), Karen Havskov Jensen (DK), Karen Land Hansen (DK), Keld Helmer-Petersen (DK), Kerstin Svanberg (S), Kirstine Vaaben (DK), Kristin Skrivervik (N), Kristine Djurhuus (DK), Laila Westergaard (DK), Lars Høeg (DK), Lena Ignestam (S), Leonard Forslund (S), Lis Nogel (DK), Lisa Wallert (S), Lone Arendal (DK), Lone Høyer Hansen (DK), Malene Hartmann (DK), Marcus Matt (S), Matteo Rosa (S), Max Andersson (S), Max Green Ekelin (S), Melissa Henderson (S), Mia Jarnsjö (S), Mie Mørkeberg (DK), Mona Eckhoff (N), Natalie Megard (DK), Niels Plenge (DK), Nike Åkerberg (S), Niklas Wallenborg (S), Nils Viga Hausken (DK), Nina Maria Kleivan (DK), Ole Broager (DK), Olle Qvennerstedt (S), Olof Näslund (S), Olof Sandahl (S), Per Jonas Lindstrøm (S), Pernelle Maegaard (DK), Peter Holck (DK), Peter Holmgren (DK), Peter Johansson (S), Peter Martensen (DK), Peter Stuhr (DK), Randi Annia Strand (N), Randi Nygård (N), Robert Moreau (S), Rolando Pérez (S), Rose Eken (DK), Siri Kollandsrud (N), Sophie Hjerl (DK), Steen Møller Rasmussen (DK), Steffen Tast (DK), Stuart McIntyre (DK), Svend Danielsen (DK), Søren Ankarfeldt (DK), Søren Brøgger (DK), Søren Hüttel (DK), Tegneklubben NO (N), Terje Nicolaisen (N), Thomas Hansson (S), Thomas Holm (S), Tina Jonsbu (N), Tina Maria Nielsen (DK), Torben Ebbesen (DK), Tulle Ruth (N), Vibe Bredahl (DK), Vibeke Mencke Nielsen (DK), Wenche Gulbransen (N), Ylva Nissen (S), Zardasht Faraj (S), Åsa-Maria Bengtsson (S)
Museumsbygningen
Kastelsvej 18, København