TId, CMYKkld., 18.juni – 18.juli 2016

By Malene Hartmann, 19. juni 2016

CMYK kælderen har nu eksisteret i ti år. 10 eller tid er derfor udgangspunktet for de værker der er lavet til årets gruppe-udstilling.

Deltagende kunstnere: Anders Brønserud, Anne Sophie Malmberg, Cecilia Westerberg, Ditlev Marboe, Emma Ekstam, Esben Fisker, Flemming Dupont, Gina Thorstensen, Gitte Bach, Ina Korneliussen, Jan Oksbøl Callesen, Jesper Stengade, Jens-Andreas D. Elkjær, Josephine Kyhn, Kamila Slocinska, Kirsten Lemvigh, Linda Weiss Drescher, Lisa Lundø Strøander, Louise Thrane Jensen, Malene Hartmann, Maria Tjell, Matilde Digmann, Morten Steinbach, Ole Comoll, Runa Steppinge, Steffi Degiorgio, Tomas Lagermand Lundme og Toril Bækmark.

CMYKkld.
Jægersborggade 51, kld.

København

Billede: Uden titel, farveblyant på papir, 2016