La maison Rouge + Bleu, Wohnung Rot und Blau, Berlin, 15.januar – 1.februar 2016

By Malene Hartmann, 22. januar 2016

I 1973 skabte Albert Mertz bogen La maison Rouge + Bleu i Atelier Clot i Paris. Et bogværk med farvelitografier, der blev trykt i et oplag på kun 200 eksemplarer, og som nu har inspireret 30 danske kunstnere til at udstille røde og blå værker i en lejlighed i Berlin. Udstillingen er arrangeret af Vibe Bredahl.

Deltagende kunstnere er:
Albert Mertz, Anne Mie Dreves, Carina Zunino, Christian Vind, Claus Carstensen, Gerda Thune Andersen, Gitte Bach, Gitte Broeng, Henrik Capetillo, Jesper Fabricius, Jutta Scheiner, Kristian Devantier, Lasse Krog Møller, Lovorika Banovic, Lykke Andersen, Malene Hartmann, Melou Vanggaard, Mette Høyen, Michelle Eistrup, Morten Schelde, Morten Søkilde, Nenad Milcevic, Nina Kleivan, Peter Holmgård, Pil Bredahl, Sophie Hjerl, Sophie Pucill, Tina Maria Nielsen, Tumi Magnusson og Åse Eg Jørgensen.

Se mere på: kunsten.nu

Wohnung Rot und Blau
Chausseestrasse 5, 3.
Berlin, Mitte
Kontakt: +45 22120981

Billede: Uden titel, akryl på lærred, 2016