På planken, Gammelgaard, 9.januar – 11.februar 2016

By Malene Hartmann, 12. januar 2016

PÅ PLANKEN
Malene Hartmann, Peter Holmgren, Siri Kollandsrud & Svend Danielsen.

På planken er en udstilling med fire kunstneres selvstændige udtryk, der mødes og flettes sammen. Det fælles udgangspunkt er maleriet og udstillingen vil fremstå som en collage af blandede medier som maleri, grafik, papirarbejder og installation.
På den anden side af plankeværket, at lave planken, gå planken ud, et plankegulv, at planke den – ligeså varieret planke fremstår i sine betydninger vil udstillingen ’På Planken’ pege i flere retninger, men være sammenholdt af et poetisk udtryk. En hæklet sky, et papkasseobjekt og billeder med rumlige forskydninger og mønstre mødes med fugle og store kattedyr,
Kunstnerne har til udstillingen blandt andet skabt en fælles installation af papkasser med objekter og maleri, som danner tråde til den store verden såvel som til den personlige.

Gammelgaard
Klausdalsbrovej 436
Herlev

tirsdag – onsdag kl.10-17
torsdag kl.10 – 21
fredag kl.10 – 14
lørdag – søndag kl.13 -17